Het echte leven in de dierentuin: panda's spelen heerlijk in de sneeuw

Het echte leven in de dierentuin: panda's spelen heerlijk in de sneeuw

Donderdag 28 april 2022 om 13:04

In Het echte leven in de dierentuin zijn te schattige beelden te zien van de panda’s. Moeder panda en haar kleine Fan Xing genieten zichtbaar van de sneeuw. Ook al hebben ze weinig controle over hun lichaam, de panda’s vinden het geweldig om te glijden en rollen in de sneeuw.

Bekijk de beelden van Het echte leven in de dierentuin hieronder.

Het echte leven in de dierentuin is elke zaterdag rond 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het echte leven in de dierentuin</em>: panda's spelen heerlijk in de sneeuw In Het echte leven in de dierentuin zijn te schattige beelden te zien van de panda’s. Moeder panda en haar kleine Fan Xing genieten zichtbaar van de sneeuw. Ook al hebben ze weinig controle over hun lichaam, de panda’s vinden het geweldig om te glijden en rollen in de sneeuw. Bekijk de beelden van Het echte leven in de dierentuin hieronder. Het echte leven in de dierentuin is elke zaterdag rond 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's