Nieuw seizoen Vlaamse Down the Road vanaf dinsdag 6 februari te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Vlaamse Down the Road vanaf dinsdag 6 februari te zien op NPO 3
Dieter Coppens en jongeren met Syndroom van Down naar Canada

Kijktip :

In de Vlaamse editie van Down the Road gaat Dieter Coppens opnieuw op reis met een aantal jongeren die het Syndroom van Down hebben. De nieuwe reeks van het programma is vanaf dinsdag 6 februari te zien op NPO 3.

Down the Road gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geen beperkingen
In het nieuwe seizoen van Down the Road trekken Dieter Coppens en begeleidster Saar Pelgrims samen met Evert (28), Sabine (36), Laurens (34), Anneleen (29), Michaël (30) en Rebecca (34) naar het bijzondere Canada. De zes jongeren stappen vol spanning op het vliegtuig om de wereld én elkaar te ontdekken. Deze realityserie laat zien dat een beperking je niet hoeft te beperken.

Bizons en onbewoond eiland
Het belooft voor iedereen een reis boordevol avontuur te worden: paardrijden, bizons voederen, survivallen op een onbewoond eiland, een berentocht en nog veel meer. In de prachtige landschappen van Canada ontstaan er vriendschappen voor het leven. Wat dit seizoen extra bijzonder maakt is dat de families van de reisgenoten voor het eerst ook aan bod komen: zij vertellen samen met hun zoon of dochter, zus of broer hoe hun dagelijkse leven eruitziet.

Het nieuwe seizoen van Down the Road is vanaf dinsdag 6 februari wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's