Nieuw seizoen Het Familiediner start woensdag met ruzie om babyfles en bh

Nieuw seizoen Het Familiediner start woensdag met ruzie om babyfles en bh
Bert van Leeuwen strijdt voor familiegeluk

Kijktip :

Vanaf woensdag 7 februari is Het Familiediner terug met een gloednieuw seizoen. Bert van Leeuwen doet weer zijn uiterste best om familiegeluk te herstellen.

Het Familiediner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bert brengt familieleden samen
Smeulende familievetes, knallende familieruzies, kleine irritaties die uit de hand lopen… Samen met een familielid doet presentator Bert een uiterste poging het conflict op te lossen en de beschadigde band te herstellen. Het Familiediner brengt families graag bij elkaar tijdens een onvergetelijk diner. De grote vraag is weer: stapt er iemand uit de geblindeerde limousine? Dit wordt een bijzonder seizoen, want Bert brengt nu ook families bij elkaar die - door bijzondere of onverwachte omstandigheden - niet samen kunnen zijn. Families die dolgraag iets speciaals willen vieren, maar door afstand, financiën of een andere reden niet compleet zijn.

Ouders uit Costa Rica niet bij bruiloft
In deze aflevering draait een ruzie om een babyfles en een bh? Het lijkt alsof er meer aan de hand is in deze voetbalfamilie. Vader Jan en zoon Michael zien elkaar nu al drie jaar niet meer. Broer Patrick en zus Shirley schakelen de hulp van Bert van Leeuwen in om de twee stijfkoppen weer om tafel te krijgen. Pierre roept de hulp van Bert in, omdat hij gaat trouwen met zijn grote liefde Valerie, maar haar ouders uit Costa Rica kunnen er niet bij zijn. Zonder dat Valerie het weet, heeft Bert haar ouders naar Nederland gehaald, zodat ze bij de bruiloft aanwezig kunnen zijn.

Het nieuwe seizoen van Het Familiediner is vanaf woensdag 7 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's