Valentijnsdag 2024: klassieker The Notebook terug in de Nederlandse bioscopen

Valentijnsdag 2024: klassieker The Notebook terug in de Nederlandse bioscopen
Met Ryan Gosling en Rachel McAdams

Film :

Op Valentijnsdag is de hartverscheurende liefdesfilm The Notebook even terug in de bioscoop. Heb je deze onvergetelijke romantische dramafilm nog niet gezien op het grote witte doek? Dan is dit je kans. The Notebook is ook te streamen op Prime Video en HBO Max en te huur bij onder meer Pathé Thuis.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Behind every great love is a great story"
In de jaren 40 ontmoeten tieners Allie Hamilton en Noah Calhoun elkaar. Ze worden op slag verliefd, en beleven een zomer vol hartstocht en passie. Dat valt niet in goede aarde bij Allies rijke ouders, die Noah geen goede partij vinden voor hun dochter.

The Notebook - kijken of skippen?

Deze romantische dramafilm is gebaseerd is op een boek van Nicholas Sparks en geregisseerd door My Sister's Keeper-regisseur Nick Cassavetes. Met prachtige cinematografie en fenomenale acteerprestaties van de hele cast is deze klassieker voor vele mensen een onvergetelijke film geworden. Cassavetes neemt de kijker mee naar het South Carolina in de jaren veertig en dat doet hij met volle overtuiging. De setting is absoluut realistisch en het is gemakkelijk om jezelf totaal te verliezen in deze tot in de puntjes verzorgde productie.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Fans van Ryan Gosling en Rachel McAdams zien een onroerende film die de boeken in gaat als meest romantische films van de laatste dertig jaar. En natuurlijk is dit met Valentijnsdag dubbel genieten.

De film The Notebook is woensdag 14 februari 2024 te zien in de Pathé bioscopen. Op zondag 18 februari is deze klassieker nogmaals te zien. Deze film is ook te streamen op HBO Max en Prime Video en daarnaast te zien bij Pathé Thuis. Genre: romantiek, drama. Tijdsduur: 124 minuten.

Bron: RCV Film Distribution

Actuele video's

Meer actuele video's