Nieuw seizoen Met het mes op tafel start maandag op NPO 2 met Sjoerd van Ramshorst

Nieuw seizoen Met het mes op tafel start maandag op NPO 2 met Sjoerd van Ramshorst
Herman van der Zandt neemt afscheid van quiz

Kijktip :

Maandag gaat op NPO 2 een nieuwe reeks van start van Met het mes op tafel. En dit seizoen wordt heel anders dan voorheen, er schuift namelijk een nieuwe presentator aan.

Herman van der Zandt zwaait af
Herman van der Zandt maakte even geleden bekend dat hij de overstap maakt naar KRO-NCRV en daarom komt er een einde aan zijn presentatie van Met het mes op tafel. Deze quiz is al sinds 1997 op televisie te zien en werd in het begin gepresenteerd door Joost Prinsen. Vanaf maandag geeft Herman het stokje over aan niemand minder dan Sjoerd van Ramshorst. Hij neemt traditiegetrouw in een net pak plaats aan de pokertafel.

Bluffen
In het programma wordt niet gepokerd, maar wel gebluft. Het is een kennisquiz en alle kandidaten schrijven voor zichzelf de antwoorden op. Ze moeten geld inzetten, maar ook als je niet alle vragen goed hebt beantwoord kun je met een beetje bluffen ver komen. Ook is passen op het juiste moment van cruciaal belang. Wie aan het einde van het spel het minste geld heeft verzameld, moet de tafel verlaten. Ook barvrouw Mylou Frencken speelt een rol in Met het mes op tafel.

Het nieuwe seizoen van Met het mes op tafel is vanaf 12 februari van maandag tot en met donderdag om 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's