Ronde van Spanje 2018 op tv bij de NOS

Ronde van Spanje 2018 op tv bij de NOS
Dagelijks verslag van wielerronde

Sport :

De NOS besteedt uitgebreid aandacht aan de Ronde van Spanje, de Vuelta. Hoewel NOS Sport niet de volledige uitzendrechten heeft, is er wel dagelijks wielrennen op tv te zien.

Extra uitzendingen
De etappes in het weekend zijn allemaal live op tv en NOS.nl te zien vanaf 16.00 uur. Doordeweeks zendt de NOS een samenvatting uit in het NOS Sportjournaal op NPO 1 om 18.45 uur en rond 23.00 uur is er op NPO 3 een extra uitzending van NOS Studio Sport, waarin gedurende een half uur de dag wordt samengevat en interviews te zien zijn.

Vuelta live op tv
De live-uitzendingen van de Ronde van Spanje zijn dagelijks vanaf 15.00 uur te zien op de Vlaamse zender Eén en de Nederlandsetalige sportzender Eurosport 1. Lees hier hoe de Vuelta bij Eurosport op tv en online wordt uitgezonden.

Favorieten
Joris van den Berg en Maarten Ducrot geven in de weekenden het commentaar bij de Ronde van Spanje. Met acht aankomsten bergop is het een echte klimmersronde. De Nederlandse wielrenners Steven Kruijswijk, Bauke Mollema en Wilco Kelderman nemen het op tegen favorieten als Nairo Quintana, Thibaut Pinot en Daniel Martin.

De Ronde van Spanje 2018 is vanaf zondag 26 augustus elke zaterdag en zondag om 16.00 uur te zien op NPO 1 en NOS.nl. De tijdrit op 25 augustus is vanaf 18.00 uur enkel te zien op NOS.nl. Doordeweeks is er om 23.00 uur op NPO 1 een extra NOS Studio Sport over de Vuelta. Lees en bekijk hier alles van de Ronde van Spanje 2018.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ronde van Spanje 2018 op tv bij de NOS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV