Filmrecensie: Bad Times at the El Royale

Filmrecensie: Bad Times at the El Royale
Chris Hemsworth op de grens van goed en kwaad

Film :

Afgelopen donderdag is de nieuwe film Bad Times at the El Royale van regisseur Drew Goddard (The Cabin in the Woods) in Nederland in première gegaan. De El Royale was eerst een hotel in volle glorie, nu kijkt de receptionist vreemd op als er meerdere gasten verschijnen. Lees hier de recensie van Bad Times at the El Royale.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal met een knipoog naar filmregisseur Quentin Tarantino
Terwijl de avond valt in het vervallen retro hotel, komen zeven gasten naar deze plek allemaal met hun eigen redenen. Allemaal dragen ze geheimen met zich mee, die in de loop van een slapeloze nacht aan de oppervlakte komen. Terwijl het steeds harder gaat regenen, vallen ook de eerste slachtoffers.

Beoordeling van Gids.tv
Bad Times at the El Royale, met een sterrencast waar je u tegen zegt, is een leuke film vol geheimen en dubbele bodems. Jeff Bridges zet als oude vergeetachtige priester een erg sterke rol neer. Ook soulzangers en musicalster Cynthia Erivo geeft de film net even iets extra's met goede Motown-klassiekers. Misschien duurt het allemaal iets te lang, maar uiteindelijk zorgt Chris Hemsworth (Thor) nog voor een bloederige en sensuele finale. De film is visueel erg sterk, maar het is moeilijk om deze 'god van de donder' als kwaadaardige sekteleider te zien.

Cast
Naast Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok) en Jon Hamm (Baby Driver) zijn ook Jeff Bridges (Hell or High Water), Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) en Cynthia Erivo (Widows) te zien in deze film. De regie is van Drew Goddard (Lost).

Bad Times at the El Royale is vanaf 11 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Thriller, Mysterie. IMDb-score 7,6. Bekijk hier de trailer van Bad Times at the El Royale.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Bad Times at the El Royale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen