Vanavond op tv: André Rieu op reis door Amerika, start thrillerserie Below the Surface en meer

Vanavond op tv: André Rieu op reis door Amerika, start thrillerserie Below the Surface en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 29 november

Kijktip :

Een aantal interessante en onthullende documentaires vanavond, maar ook een registratie van de tour van André Rieu door Amerika en de start van de thrillerserie Below the Surface. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 29 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Louis Theroux: Talking to Anorexia

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

In de documentaire Talking to Anorexia van Louis Theroux stapt Louis twee van de grootste behandelingsfaciliteiten voor eetstoornissen in Londen binnen. Zowel binnen als buiten de ziekenhuizen ontmoet hij vrouwen van verschillende leeftijden, in verschillende stadia van hun ziekte. Louis brengt een bezoek aan het St. Ann's Hospital en Vincent Square Clinic in Londen. Hij ervaart er de dagelijkse routine van de patiënten: het afgesproken eten, het wegen en de groepstherapiesessies.


Verborgen verleden van Nederland: Martinitoren

NPO 2
NPO 2
21:05 uur

De laatste aflevering van Verborgen verleden van Nederland gaat over de verhalen achter de Martinitoren in Groningen. De Martinitoren is nog altijd het hoogste gebouw van de stad en de Groningers zijn er trots op. Eigenlijk is het een wonder dat de toren er nog staat. Presentator Waldemar Torenstra hoort hoe de Martinitoren tijdens de Tweede Wereldoorlog bijna werd opgeblazen en al in de zeventiende eeuw onder vuur lag van Bommen Berend.


André Rieu: Welcome to my world: Amerika

NPO 1
NPO 1
21:35 uur

In deze aflevering van André Rieu: Welcome to my world zijn André en het Johann Strauss Orkest in Amerika. Het belooft een reis vol plezier te worden: in Arizona trekt het orkest de cowboylaarzen aan en wordt het Wilde Westen ontdekt en in Florida komen de sopranen in de geest van Halloween. Naast Amerika is in André Rieu: Welcome to my world ook te zien hoe de violist en zijn orkest landen als Israël en Australië bezoeken.


Pointer: identiteitsroof

NPO 2
NPO 2
22:45 uur

In het onderzoeksprogramma Pointer vanavond een reportage over identiteitsroof. Achter een simpel mailtje in de inbox van Pointer blijkt namelijk een netwerk aan oplichtingssites, postbusbedrijven en meer dan honderd gedupeerden over de hele wereld schuil te gaan. Via een wirwar aan nepaccounts wordt het spoor gevolgd dat leidt naar twee Deense bedriegers, die identiteiten van mensen misbruiken.


Start: Below the Surface

Canvas
Canvas
23:40 uur

Vanaf vanavond zendt de Vlaamse zender Canvas opnieuw de Deense thrillerserie Below the Surface uit. Hierin kapen drie zwaarbewapende mannen een treinstel van de metro in Kopenhagen. Ze gijzelen vijftien mensen, dwingen hen uit te stappen op het spoor en brengen ze naar een leegstaand metrostation in aanbouw. Philip Nørgaard van de antiterreurbrigade gaat snel naar de plaats van de gijzeling.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: André Rieu op reis door Amerika, start thrillerserie Below the Surface en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV