Prachtige docu Heb je kinderen? maandag te zien op NPO 2

Prachtige docu Heb je kinderen? maandag te zien op NPO 2
Daarna terug te kijken bij Gids.tv

Kijktip :

Op maandag 9 december zendt NPO 2 de prachtige, ontroerende documentaire Heb je kinderen? uit. Hierin staat het thema 'ongewilde kinderloosheid' centraal. Hoe gaan mensen om het nieuws dat ze geen kinderen kunnen krijgen, terwijl ze dat wel graag willen?

Persoonlijke zoektocht
Door alle medische innovaties van de afgelopen jaren lijkt het voor iedereen mogelijk om kinderen te krijgen, maar sommige mensen vallen toch buiten de boot. Inés ten Berge vertelt in Heb je kinderen? over haar kinderwens, vruchtbaarheidsbehandelingen en hoe dit op niets is uitgelopen. Gedurende de persoonlijke zoektocht spreekt ze ook met anderen over hun lot, hun keuzes, hun dilemma's en het verdriet van ongewenste kinderloosheid.

48-jarige moeder
Inés praat met een aantal bijzondere lotgenoten, die allemaal hun eigen, emotionele verhaal hebben. Zo is er Coco, die het op haar 48ste toch nog moeder werd, nadat ze koos voor een anonieme eiceldonatie in Spanje. Ellen en Joost, ook veertigers, stopten na hun eerste IVF-poging echter heel bewust met de behandeling, omdat het voor hen niet goed voelde.

De documentaire Heb je kinderen? is op maandag 9 december om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Heb je kinderen? terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prachtige docu Heb je kinderen? maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen