Vanavond bij Op1: Minister Stef Blok, Huub Stapel, Jan Slagter en meer

Vanavond bij Op1: Minister Stef Blok, Huub Stapel, Jan Slagter en meer
Dit zijn de gasten van donderdag 16 januari 2020

Kijktip :

Vanavond (donderdag 16 januari) staan voor de tweede keer Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma centraal in de talkshow Op1. Elke werkdag neemt een ander presentatiekoppel de talkshow voor hun rekening. Lees hieronder de onderwerpen die vanavond aan tafel besproken zullen worden.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Onderwerpen van donderdag 16 januari

  • Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken overlegde vandaag op het hoogste niveau met collega’s over de overeenkomsten van het neerschieten van vlucht MH17 en het vliegtuig in Iran. De minister schuift vanavond aan bij Op1 om hierover te praten.

  • De spookboerderij waar Gerrit Jan van D. jarenlang zijn kinderen vasthield, sprak de afgelopen maanden flink tot de verbeelding. In het boek Spookhoeve Ruinerwold, dat morgen verschijnt, zijn misdaadverslaggevers van De Telegraaf Silvan Schoonhoven en Marcel Vink gedetailleerd in de zaak gedoken.

  • Huub Stapel presenteert de tv-serie Langs de Rijn, waar hij een tocht maakt langs de levensader van Europa. Vanaf de bron in de Zwitserse Alpen tot aan de hoek van Holland waar de Rijn de Noordzee instroomt. En Jan Slagter legt vanavond uit waarom omroep MAX de ene na de andere kijkcijferhit scoort met slow-tv.

De nieuwe latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Minister Stef Blok, Huub Stapel, Jan Slagter en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier