Maandag in MAX Vakantieman: oplichters misbruiken boekingsplatforms voor vakantiehuisjes

Maandag in MAX Vakantieman: oplichters misbruiken boekingsplatforms voor vakantiehuisjes

Maandag in <em>MAX Vakantieman</em>: oplichters misbruiken boekingsplatforms voor vakantiehuisjes Maandag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van MAX Vakantieman. Hierin wordt van alles besproken rondom vakanties, en mensen met vakantieproblemen krijgen hulp van MAX Ombudsman Jeanine Janssen. Het gaat over oplichters die online boekingsplatforms voor vakantiehuisjes misbruiken. Meerdere slachtoffers worden voor duizenden euro’s gedupeerd. Een gast vertelt in een voorproefje: “Op dat moment denk je maar een ding: we worden overvallen.” En de mystery guest beoordeelt een tripje in de stad Rome. Bekijk de beelden van de nieuwe uitzending van MAX vakantieman hieronder. MAX vakantieman is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Mystery guest MAX vakantieman bezoekt Lissabon Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen HAAT kamperen: 'Ik houd niet van dat primitieve' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video »
Maandag 3 juli 2023 om 15:16

Maandag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van MAX Vakantieman. Hierin wordt van alles besproken rondom vakanties, en mensen met vakantieproblemen krijgen hulp van MAX Ombudsman Jeanine Janssen. Het gaat over oplichters die online boekingsplatforms voor vakantiehuisjes misbruiken. Meerdere slachtoffers worden voor duizenden euro’s gedupeerd. Een gast vertelt in een voorproefje: “Op dat moment denk je maar een ding: we worden overvallen.” En de mystery guest beoordeelt een tripje in de stad Rome.

Bekijk de beelden van de nieuwe uitzending van MAX vakantieman hieronder.

MAX vakantieman is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's