MAX vakantieman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX vakantieman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX vakantieman gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag is het weer tijd voor een nieuw seizoen van de MAX Vakantieman. Sybrand Niessen helpt samen met de MAX Ombudsman Jeanine Janssen weer veel mensen met vakantieproblemen naar een oplossing Alle fragmenten uit deze uitzending Mystery guest MAX vakantieman bezoekt Lissabon Bekijk deze video » DoodziekIn deze aflevering is de Schiphol-directie te gast over de verwachte zomerdrukte en hoe mensen zich zo goed mogelijk voorbereiden op een onbezorgde vliegreis. Ook staat een zeer onheilspellend verhaal over een vakantie in Kaapverdië centaal, waarin verschillende reizigers doodziek werden. TransaviaEn waar ging het dit voorjaar mis met Transavia en is de zomerperiode er eentje waarvoor Transavia reizigers zich ook nog zorgen moeten maken? Uiteraard zijn ook de vaste rubrieken 'Beste Vakantieman' en 'De Mystery Guest' weer terug van weggeweest.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf maandag is het weer tijd voor een nieuw seizoen van de MAX Vakantieman. Sybrand Niessen helpt samen met de MAX Ombudsman Jeanine Janssen weer veel mensen met vakantieproblemen naar een oplossing

Doodziek
In deze aflevering is de Schiphol-directie te gast over de verwachte zomerdrukte en hoe mensen zich zo goed mogelijk voorbereiden op een onbezorgde vliegreis. Ook staat een zeer onheilspellend verhaal over een vakantie in Kaapverdië centaal, waarin verschillende reizigers doodziek werden.

Transavia
En waar ging het dit voorjaar mis met Transavia en is de zomerperiode er eentje waarvoor Transavia reizigers zich ook nog zorgen moeten maken? Uiteraard zijn ook de vaste rubrieken 'Beste Vakantieman' en 'De Mystery Guest' weer terug van weggeweest.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX vakantieman

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV