Maandag in MAX vakantieman: wat doe je met ongedierte in je vakantieverblijf?

Maandag in MAX vakantieman: wat doe je met ongedierte in je vakantieverblijf?

Maandag in <em>MAX vakantieman</em>: wat doe je met ongedierte in je vakantieverblijf? Het is juli en veel Nederlanders zijn al heerlijk vakantie aan het vieren. Maar als die reis niet zo geweldig is als van tevoren gedacht, moet je maandag zeker even naar MAX vakantieman kijken. Het programma van Omroep MAX staat toeristen bij die allerlei problemen tegenkomen op vakantie en bieden een helpende hand. Maandag gaat het onder meer over ongedierte in je vakantieverblijf, en een busreis met Bolderman die zeker niet onbezorgd is voor de reizigers. Bekijk de promo voor de nieuwe aflevering van MAX vakantieman hieronder. MAX vakantieman is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Maandag in MAX Vakantieman: oplichters misbruiken boekingsplatforms voor vakantiehuisjes Bekijk deze video » MAX Vakantieman: wanneer mag je je vakantie annuleren? Bekijk deze video »
Maandag 17 juli 2023 om 16:25

Het is juli en veel Nederlanders zijn al heerlijk vakantie aan het vieren. Maar als die reis niet zo geweldig is als van tevoren gedacht, moet je maandag zeker even naar MAX vakantieman kijken. Het programma van Omroep MAX staat toeristen bij die allerlei problemen tegenkomen op vakantie en bieden een helpende hand. Maandag gaat het onder meer over ongedierte in je vakantieverblijf, en een busreis met Bolderman die zeker niet onbezorgd is voor de reizigers.

Bekijk de promo voor de nieuwe aflevering van MAX vakantieman hieronder.

MAX vakantieman is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's