De verraders: tijd voor actie gemist? | Gids.tv

De verraders: tijd voor actie gemist?
Amusement

RTL 4
2024-03-01 20:02:00
Tip

Uitzending van De verraders gemist? Vrijdagavond is het tijd voor actie in De Verraders. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken.

Verrassende wendingen
Een verrader neemt na het conflict met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

Moord en verbanning
In De Verraders wordt er volop gestreden om een zilverschat. Er worden drie Verraders aangewezen, zij weigeren die pot te delen. De overige kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders te ontmaskeren. Alle deelnemers proberen tijdens de missies zo veel mogelijk zilver te verdienen. Bij deze opdrachten kunnen ook persoonlijke troeven worden verdiend, zoals bescherming tegen verbanning. In de avond moet aan de ronde tafel iemand worden verbannen, bij de exit onthult deze kandidaat of die een Verrader of Getrouwe is. Iedere nacht 'vermoorden' de Verraders een medekandidaat. Bekijk deze aflevering van De verraders hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

De verraders video's

De verraders TV-Nieuws