Live: Feyenoord - Ajax (Eredivisie) gemist? | Gids.tv

Live: Feyenoord - Ajax (Eredivisie) gemist?
Sport

ESPN
2023-01-22 14:30:00
Tip, Live

Uitzending van Eredivisie: Feyenoord - Ajax gemist? Voorbeschouwing vanaf 12.10 uur, live verslag vanaf 14.30 uur. Op zondag 22 januari spelen Ajax en Feyenoord in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam.

Ajax
We hoeven je waarschijnlijk niet meer te vertellen dat het niet zo goed gaat in de organisatie bij Ajax. Coach Alfred Schreuder staat onder druk en steeds meer verhalen doen de ronde rondom zijn persoon. Niet de ideale omstandigheden om een Klassieker te spelen, maar - om er maar eens een cliché in te gooien - het is natuurlijk nog steeds een wedstrijd op zich.

Feyenoord
Het is overduidelijk dat Feyenoord er wat vorm betreft toch beter voor staat dan de hoofdstedelingen. De ploeg van Arne Slot won vorige week nog van FC Groningen en vergrootte daarmee de voorsprong op Ajax en PSV naar vijf punten. Gaan de Rotterdammers de eerste klassieker sinds 27 januari 2019 (de 6-2 in De Kuip) winnen?

:[braodcast:videos](ids:"531586,531835" title:"Bekijk ook") Bekijk deze aflevering van Eredivisie: Feyenoord - Ajax hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Eredivisie

Eredivisie: Feyenoord - Ajax video's

Eredivisie: Feyenoord - Ajax TV-Nieuws