ZIEN: onenigheid tussen Ajax-supporters na tonen Palestijnse vlaggen op F-Side

ZIEN: onenigheid tussen Ajax-supporters na tonen Palestijnse vlaggen op F-Side

Zondag 5 november 2023 om 18:33

Tijdens de wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen ontstond er onenigheid onder supporters op de F-Side nadat Palestijnse vlaggen werden getoond.

Tekst gaat verder deze beelden

Onenigheid
De vlaggen hebben onenigheid veroorzaakt in het stadion en op sociale media, vooral omdat een deel van de Ajax-supporters historisch gezien een sterkere identificatie heeft met Israël. Zo zingen sommige fans wel eens 'wie niet springt, is geen jood' of zingen liederen over de 'superjoden' in Israël.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

ZIEN: onenigheid tussen <em>Ajax-supporters</em> na tonen <em>Palestijnse vlaggen</em> op <em>F-Side</em> Tijdens de wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen ontstond er onenigheid onder supporters op de F-Side nadat Palestijnse vlaggen werden getoond. Tekst gaat verder deze beelden Een aantal Palestijnse vlaggen aan de zijde van de F-Side in de Johan Cruijff ArenA. #ajahee #ajax pic.twitter.com/ijBkb42l8C— Dutch Ultra Fanatic (@DutchUltraFan) November 5, 2023 OnenigheidDe vlaggen hebben onenigheid veroorzaakt in het stadion en op sociale media, vooral omdat een deel van de Ajax-supporters historisch gezien een sterkere identificatie heeft met Israël. Zo zingen sommige fans wel eens 'wie niet springt, is geen jood' of zingen liederen over de 'superjoden' in Israël. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook René van der Gijp steekt de draak met Ajax-supporters: 'Kampioenen, kampioenen!' Bekijk deze video » Emotionele speech John van 't Schip over overlijden van zijn vrouw: 'Niets als vanzelfsprekend beschouwen' Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's