Video: Shaqueel van Persie laat Oranje links liggen en kiest voor interlandcarrière bij Marokko

Video: Shaqueel van Persie laat Oranje links liggen en kiest voor interlandcarrière bij Marokko

Video: <em>Shaqueel van Persie</em> laat <em>Oranje</em> links liggen en kiest voor <em>interlandcarrière</em> bij <em>Marokko</em> Shaqueel van Persie wordt bij Feyenoord een veelbelovende toekomst toegedicht. Zijn potentieel wordt niet alleen beïnvloed door het voetbaltalent van zijn vader, Robin van Persie, maar ook door zijn eigen opvallende vaardigheden. Maar in hoeverre kunnen we als Nederlandse voetbalfans straks genieten van zijn talenten in het shirt van Oranje? Tekst gaat verder onder de video. ?????Shaqueel van Persie ?? vient de suivre l'équipe nationale du Maroc sur Instagram, le joueur représentera le Maroc s'il reçoit une convocation. Le fils de Robin van Persie n'est pas inclus dans la liste des U17 des Pays-Bas ??❌ pic.twitter.com/vYRvON1jSE— AkramPRO (@AkramPRO_) November 14, 2023 Interlandcarrière MarokkoEr circuleren geruchten dat Van Persie overweegt om een interlandcarrière te starten namens Marokko, het geboorteland van zijn moeder, Bouchra van Persie-Elbali. Deze speculaties zijn toegenomen nadat Shaqueel het Instagram-account van het Marokkaanse nationale team is gaan volgen. Dit gebeurde nadat hij niet werd opgeroepen voor het Nederlands elftal onder 17, waar hij eerder wel deel van uitmaakte. Bekijk de video met Shaqueel van Persie hierboven. Bekijk ook Robin van Persie met veel lof over Arne Slot: "Fantastische trainer" (video) Bekijk deze video » Video: Arjen Robben en Robin van Persie krijgen hoogste KNVB-onderscheiding Bekijk deze video »
Voetbal :
Donderdag 16 november 2023 om 15:07

Shaqueel van Persie wordt bij Feyenoord een veelbelovende toekomst toegedicht. Zijn potentieel wordt niet alleen beïnvloed door het voetbaltalent van zijn vader, Robin van Persie, maar ook door zijn eigen opvallende vaardigheden. Maar in hoeverre kunnen we als Nederlandse voetbalfans straks genieten van zijn talenten in het shirt van Oranje?

Tekst gaat verder onder de video.

Interlandcarrière Marokko
Er circuleren geruchten dat Van Persie overweegt om een interlandcarrière te starten namens Marokko, het geboorteland van zijn moeder, Bouchra van Persie-Elbali. Deze speculaties zijn toegenomen nadat Shaqueel het Instagram-account van het Marokkaanse nationale team is gaan volgen. Dit gebeurde nadat hij niet werd opgeroepen voor het Nederlands elftal onder 17, waar hij eerder wel deel van uitmaakte.

Bekijk de video met Shaqueel van Persie hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's