Live: Cambuur Leeuwarden - Ajax (Eredivisie) gemist? | Gids.tv

Live: Cambuur Leeuwarden - Ajax (Eredivisie) gemist?
Sport

ESPN 2
2023-02-05 12:15:00
Tip, Live

Uitzending van Eredivisie: SC Cambuur - Ajax gemist? Voorbeschouwing om 11.45 uur, live verslag vanaf 12.15 uur. Op zondag 3 februari spelen Ajax en Cambuur Leeuwarden in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Cambuur Leeuwarden Stadion.

Ajax
Tijdens de afsluiting van de transferwindow gebeurde er erg weinig bij de Amsterdammers, maar er werd wel bekend dat John Heitinga het seizoen afmaakt als hoofdtrainer van de Amsterdammers. De oud-verdediger was coach van Jong Ajax, die uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie. Tegen Excelsior werd voor het eerst sinds tijden gewonnen en natuurlijk willen de Amsterdammers wel winnen van de nummer 17 van Nederland, waar ze in september van vorig jaar nog met 4-0 van wonnen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien. Bekijk deze aflevering van Eredivisie: SC Cambuur - Ajax hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Eredivisie

Eredivisie: SC Cambuur - Ajax video's

Eredivisie: SC Cambuur - Ajax TV-Nieuws