Nieuw seizoen: Eus' Boekenclub gemist? | Gids.tv

Nieuw seizoen: Eus' Boekenclub gemist?
Amusement

NPO 2
2023-03-13 19:52:00

Uitzending van Eus' Boekenclub gemist?

Nieuw seizoen: Eus' Boekenclub Seizoen 3 - Aflevering 1 van 5 - Met schrijver Philip Huff Met schrijver Philip Huff, een heuse leesclub bestaande uit zangeres Linde Schöne en radio-dj Fernando Halman, poëzie van Nisrine Mbarki, een persoonlijk gesprek over literatuur met burgemeester Paul Depla (Breda) en een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Eus' Boekenclub gemist? Maandag gaat een nieuw seizoen van Eus' Boekenclub van start. Vanuit het Burgerweeshuis in Deventer praat Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, samen met zijn gasten over boeken. En dit seizoen blijft het niet bij vijf afleveringen, de liefde voor lezen wordt met maar liefst zeventien afleveringen gevierd.

Boekenweek 2023
In de Boekenweek (13 t/m 17 maart 2023) is Eus' Boekenclub elke avond te zien op NPO 2. En vanaf 9 april wordt het programma twaalf weken lang elke zondagavond op NPO 2 uitgezonden. Deze reeks is Kitty Herweijer vaste gast om alle ingrediënten van de avond te beschouwen. Ook is er een nieuw element: een (nog) onbekende schrijver krijgt een podium om voor te dragen uit eigen werk. En na de coronacrisis wordt dit het eerste seizoen met publiek.

Eerste aflevering Eus' Boekenclub
In de eerste aflevering van deze reeks komt schrijver Philip Huff langs, is er een heuse leesclub bestaande uit zangeres Linde Schöne en radio-dj Fernando Halman. Kijkers kunnen genieten van poëzie van Nisrine Mbarki, er is een persoonlijk gesprek over literatuur met burgemeester Paul Depla (Breda) en er komt een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie langs. Bekijk deze aflevering van Eus' Boekenclub hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Eus' Boekenclub

Eus' Boekenclub TV-Nieuws