Zien: Humberto Tan snapt niks van Formule 1-organisatie na wereldtitel Max Verstappen

Zien: Humberto Tan snapt niks van Formule 1-organisatie na wereldtitel Max Verstappen

Maandag 10 oktober 2022 om 08:34

Max Verstappen werd zondag voor het tweede jaar op rij wereldkampioen bij de Formule 1. De titel kwam op bijzonder verwarrende wijze tot stand, want na de race was het nog maar de vraag of de volledige punten zouden worden toegekend. Humberto Tan snapt niets van de organisatie en is duidelijk niet te spreken over de verwarring die ontstond.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Humberto Tan</em> snapt niks van Formule 1-organisatie na wereldtitel <em>Max Verstappen</em> Max Verstappen werd zondag voor het tweede jaar op rij wereldkampioen bij de Formule 1. De titel kwam op bijzonder verwarrende wijze tot stand, want na de race was het nog maar de vraag of de volledige punten zouden worden toegekend. Humberto Tan snapt niets van de organisatie en is duidelijk niet te spreken over de verwarring die ontstond. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Bizarre beeldenTan vindt het begrijpelijk dat de leken het allemaal niet konden volgen, maar vindt het bijzonder dat zelfs de organisatie eerste niet wist of Verstappen wel of geen wereldkampioen was. Het leverde bovendien bizarre beelden op vanuit de cooling down room, waar Verstappen tot zijn eigen verbazing ontdekte dat hij tóch wereldkampioen was. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Humberto Tan snapt niks van Formule 1-organisatie na wereldtitel Max Verstappen

Bizarre beelden
Tan vindt het begrijpelijk dat de leken het allemaal niet konden volgen, maar vindt het bijzonder dat zelfs de organisatie eerste niet wist of Verstappen wel of geen wereldkampioen was. Het leverde bovendien bizarre beelden op vanuit de cooling down room, waar Verstappen tot zijn eigen verbazing ontdekte dat hij tóch wereldkampioen was.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's