Ik vertrek: gemist? | Gids.tv

Ik vertrek: gemist?
Amusement

NPO 1
2023-06-03 21:48:00
Tip

Uitzending van Ik vertrek: Even weg gemist? Ik Vertrek volgt Nederlanders die het avontuur aangaan om in het buitenland een nieuw leven te starten. In deze aflevering zie je hoe Ray (44) en Margriet (42) het aandurven om een vervallen pand uit 1788 in Frankrijk om te toveren tot een prachtige chambres d'hôtes. Maar deze klus valt vies tegen.

Op avontuur met vijf dochters
Ray en Margriet hebben het goed in Nederland maar zijn toe aan iets nieuws. Als ze een statig Frans pand uit 1788 tegenkomen, vinden ze het tijd om hun koffers te pakken en het avontuur op te zoeken. Samen met dochters Victoria (14), Louise (12), Elise (12), Josephine (9) en Isabelle (7) en een krap klusbudget vertrekken ze naar Frankrijk.

Vervallen chateau wordt meerjarenplan
Het plan is om van het oude pand een prachtige chambres d'hôtes met gites te maken. Maar al gauw komen ze erachter dat het een meerjarenplan wordt. Ray en Margriet gaan letterlijk en figuurlijk gebukt onder de verbouwing en vragen zich af of ze eigenlijk wel de goede keuze hebben gemaakt… Bekijk deze aflevering van Ik vertrek: Even weg hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik vertrek: even weg

Ik vertrek: Even weg video's

Ik vertrek: Even weg TV-Nieuws