Project dans: latin gemist? | Gids.tv

Project dans: latin gemist?
Amusement

NPO 1
2024-02-15 20:34:00
Tip

Uitzending van Project dans gemist? Donderdag staat er weer een nieuwe aflevering van Project dans op het programma bij NPO 1. De negen overgebleven dansers strijden verder…

Latin
In deze aflevering moeten de kandidaten laten zien hoe soepel ze kunnen bewegen in een dansstijl die aanstekelijk maar verre van makkelijk is: latin. Professioneel latin-danser en choreograaf Sander Bos leert de deelnemers drie danspassen aan. Hij en vakjury Ed Wubbe en Jennifer Roman beoordelen hen. In de vrije opdracht worden vier dansen opgevoerd. Jury zijn de vakjury en de publieksjury.

Ish Dance Collective
Bij Project dans staat in elke aflevering één dansstijl centraal, waarbij steeds een vooraanstaand choreograaf de deelnemers en de kijkers meeneemt in de oorsprong en achtergrond van die stijl. De vaste vakjury bestaat uit artistiek leider van het Scapino Ballet Ed Wubbe en 3-voudig wereldkampioen Hiphop Jennifer Romen. Zij beoordelen samen met een onafhankelijke publieksjury de uitvoeringen en kiezen iedere week weer één danser die Project dans moet verlaten totdat er in de finale één winnaar overblijft. Deze winnaar krijgt een plek in de nieuwste voorstelling van Ish Dance Collective. Bekijk deze aflevering van Project dans hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Project dans

Project dans video's

Project dans TV-Nieuws