Steenrijk, Straatarm: Dubai vs. Zutphen gemist? | Gids.tv

Steenrijk, Straatarm: Dubai vs. Zutphen gemist?
Amusement

SBS 6
2023-12-13 20:27:10
Tip

Uitzending van Steenrijk, Straatarm gemist? Ook in deze aflevering van Steenrijk, straatarm wordt de tegenstelling in het welstandniveau weer overduidelijk als twee families van leven ruilen. Twee businesspartners uit Dubai verhuizen voor een week naar Zutphen om het leven van moeder en dochter in een volksbuurt te leiden, en andersom.

Financieel vrij
Een jaar geleden verruilden businesspartners Emel & Nina Nederland voor de extravagante hotspot Dubai. De dames hebben hun intrek genomen in een luxe penthouse met adembenemend uitzicht over de stad. Het luxe complex is van alle nouveautés en gadgets voorzien, waardoor alles binnen handbereik is. Door de succesformule van hun bedrijf, zijn Emel en Nina, inmiddels financieel helemaal vrij. Ze kunnen doen en laten wat ze willen.

Sociale huurwoning
Doen en laten wat ze willen zit er voor moeder Jacqueline en haar dochter Esmee uit Zutphen niet in. Ondanks dat ze zich als een vis in het water voelen in hun sociale huurwoning in een gezellige volksbuurt, hebben roerige jaren in hun leven zijn sporen achtergelaten. Kunnen Esmee en haar moeder zich overgeven aan het jetset-leven in Dubai? En wat gaat back to basic doen met luxepoezen Emel & Nina? Bekijk deze aflevering van Steenrijk, Straatarm hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, Straatarm video's

Steenrijk, Straatarm TV-Nieuws