Vandaag Inside: oudejaarsspecial gemist? | Gids.tv

Vandaag Inside: oudejaarsspecial gemist?
Amusement

SBS 6
2022-12-31 20:00:00
Tip

Uitzending van Vandaag Inside Oudejaarsspecial gemist? De mannen van Vandaag Inside en al zijn voorgangers zijn dit kalenderjaar nog één keer terug. Ze bespreken natuurlijk het afgelopen jaar, waarin zij zelf natuurlijk ook niet van onbesproken gedrag waren. Oudejaarsavond op SBS6.

Voetbal
Hoe de special er exact uit gaat zien is nog niet bekend. Er komen in ieder geval een aantal vaste gasten langs, zoals Merel Ek, Hélène Hendriks, Pieter Cobelens, Raymond Mens, Bas Nijhuis, Roxanne Kneteman en Ben van der Burg. De gesprekken tussen de mannen Derksen, Van der Gijp en Genee zullen in ieder geval voetbal, politiek en andere randzaken bestrijken.

Live show
Het was een drukke tijd voor de mannen van Vandaag Inside: met De Oranjewinter maakte de mannen tijdens het WK zeven dagen in de week een programma en dan hadden ze ook nog eens een live show in de Ziggo Dome. We zijn voorlopig ook nog niet van de mannen af: vanaf 9 januari zien we vijf compilatie-afleveringen en op 16 januari is het programma terug op SBS6.

Bekijk deze aflevering van Vandaag Inside Oudejaarsspecial hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vandaag Inside

Vandaag Inside Oudejaarsspecial video's

Vandaag Inside Oudejaarsspecial TV-Nieuws