Wie is de Mol?: wie is te vertrouwen? gemist? | Gids.tv

Wie is de Mol?: wie is te vertrouwen? gemist?
Amusement

NPO 1
2024-02-24 20:29:00
Tip

Uitzending van Wie is de Mol? gemist? Zaterdag is in Wie is de mol? te zien dat de aflevering draait om vertrouwen. En dat is nogal een interessant onderwerp voor een spelprogramma met een geheime saboteur.

Wie moet het spel verlaten?
In Wie is de mol? is in het geheim een mol aan het werk die de groep tegenwerkt. Terwijl de kandidaten proberen zo veel mogelijk geld te verdienen met opdrachten, gooit de mol stiekem roet in het eten. Wie aan het einde van de aflevering in de test de minste vragen goed beantwoordt over de mol, moet het spel verlaten.

Anna en Kees meest verdacht
Vorige week was te zien dat Babs (na een eerdere terugkeer) Wie is de mol? definitief moest verlaten. Nu zitten Anna, Rian, Fons, Kees en Rosario nog in het spel. In deze aflevering draait het om vertrouwen en moeten de kandidaten hier iets over zeggen tegen Rik, worden we hier als kijkers iets wijzer van? Ook is in een voorproefje te zien dat vervolgens een opdracht totaal niet lekker loopt, is de mol hier weer aan het werk? Op dit moment worden Anna en Kees het meest verdacht. Bekijk deze aflevering van Wie is de Mol? hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Wie is de Mol? video's

Wie is de Mol? TV-Nieuws