CRIMEDOCS: Hunting the Essex Lorry Killers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CRIMEDOCS: Hunting the Essex Lorry Killers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CRIMEDOCS: Hunting the Essex Lorry Killers gemist? Bekijk hier de hele uitzending De afgelopen tijd zijn regelmatig spannende en onthullende misdaaddocumentaires te zien op NPO 3. Vanavond vormt daarop geen uitzondering: in de documentaire Hunting the Essex Lorry Killers wordt opnieuw een gruwelijk verhaal verteld. VrachtwagenOp 23 oktober 2019 belt chauffeur Maurice Robinson de hulpdiensten vanaf een industrieterrein in Essex met de mededeling dat hij tientallen levenloze lichamen heeft aangetroffen in zijn vrachtwagen. Het blijkt te gaan om 39 Vietnamese mannen, vrouwen en kinderen die door verstikking om het leven zijn gekomen. NabestaandenRechercheurs vertellen hoe het bewijsmateriaal hen uiteindelijk leidt naar een ogenschijnlijk onschuldig transportbedrijf in Noord-Ierland. Interviews met nabestaanden in Vietnam schetsen een aangrijpend beeld van de slachtoffers, die hoopten op een beter leven maar in de handen vielen van meedogenloze mensensmokkelaars. Bekijk ook RTL Nieuws gemist? Vrachtwagen kantelt op A2, koeien lopen op de weg (video) Bekijk deze video » Zien: Vrachtwagen vol varkens vliegt in brand op A28 richting Zwolle Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 9 september 2022 om 22:34

De afgelopen tijd zijn regelmatig spannende en onthullende misdaaddocumentaires te zien op NPO 3. Vanavond vormt daarop geen uitzondering: in de documentaire Hunting the Essex Lorry Killers wordt opnieuw een gruwelijk verhaal verteld.

Vrachtwagen
Op 23 oktober 2019 belt chauffeur Maurice Robinson de hulpdiensten vanaf een industrieterrein in Essex met de mededeling dat hij tientallen levenloze lichamen heeft aangetroffen in zijn vrachtwagen. Het blijkt te gaan om 39 Vietnamese mannen, vrouwen en kinderen die door verstikking om het leven zijn gekomen.

Nabestaanden
Rechercheurs vertellen hoe het bewijsmateriaal hen uiteindelijk leidt naar een ogenschijnlijk onschuldig transportbedrijf in Noord-Ierland. Interviews met nabestaanden in Vietnam schetsen een aangrijpend beeld van de slachtoffers, die hoopten op een beter leven maar in de handen vielen van meedogenloze mensensmokkelaars.

Actuele video's

Meer actuele video's