Live: Feyenoord - Sjachtar Donetsk (Europa League) gemist? | Gids.tv

Live: Feyenoord - Sjachtar Donetsk (Europa League) gemist?
Sport

Veronica
2023-03-16 18:00:00
Tip, Live

Uitzending van Europa League: Feyenoord - Sjachtar Donetsk gemist? Voorbeschouwing om 18.00 uur, live verslag vanaf 18.45 uur. Na het gelijke spel in Warschau afgelopen week is er in eigen huis zeker wat mogelijk, vooral omdat Feyenoord in eigen huis al een flink aantal weken niet verloren heeft. Kunnen ze dat volhouden en doorstomen naar de kwartfinales?

Late gelijkmaker
Afgelopen week leek het er lang op dat Feyenoord het Sjachtar in Polen heel moeilijk kon maken. Uiteindelijk kwamen de Rotterdammers op een lullige manier op achterstand. Door een late goal van Bullaude konden ze het uiteindelijk met 1-1 afsluiten.

Jaar geleden
Zoals gezegd: in De Kuip hebben de Rotterdammers al lang niet meer verloren. Voor de laatste keer puntenverlies moeten we terug naar de Klassieker van afgelopen januari, de laatste officiële wedstrijd dat Feyenoord in eigen huis verloor is alweer ruim een jaar geleden: op 15 januari 2022 werd met 0-1 verloren van Vitesse. Bekijk deze aflevering van Europa League: Feyenoord - Sjachtar Donetsk hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Europa League

Europa League: Feyenoord - Sjachtar Donetsk video's

Europa League: Feyenoord - Sjachtar Donetsk TV-Nieuws