Halsema woest: 140 Ajax-fans gearresteerd voorafgaand aan duel tegen AEK Athene

Halsema woest: 140 Ajax-fans gearresteerd voorafgaand aan duel tegen AEK Athene

Vrijdag 15 december 2023 om 14:44

Donderdagavond zijn 140 supporters van Ajax aangehouden voor vernielingen in een metrostel bij metrostation Weesperplein, voorafgaand aan de wedstrijd tegen AEK Athene. De politie zette de Mobiele Eenheid in om de situatie te beheersen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Halsema</em> woest: <em>140 Ajax-fans</em> gearresteerd voorafgaand aan duel tegen <em>AEK Athene</em> Donderdagavond zijn 140 supporters van Ajax aangehouden voor vernielingen in een metrostel bij metrostation Weesperplein, voorafgaand aan de wedstrijd tegen AEK Athene. De politie zette de Mobiele Eenheid in om de situatie te beheersen. Tekst gaat verder onder de video. Halsema woestBurgemeester Femke Halsema noemt het incident "een smet op een spannende voetbalavond waar Ajaxfans veel plezier aan hebben beleefd". Ze voegt eraan toe: "Te vaak zijn hardekernsupporters betrokken bij openbare ordeverstoringen en het plegen van geweld. De driehoek neemt dit hoog op en zal hier opnieuw over spreken met de club en de KNVB." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz over speciale band met Ajax-legende Sjaak Swart: 'Het is onze club' Bekijk deze video » De Toppers verplaatsen concerten niet voor Ajax: 'Play-offs in een ander stadion' Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - AEK Athene (groepsfase Europa League) Bekijk deze video »
Nieuws :

Halsema woest
Burgemeester Femke Halsema noemt het incident "een smet op een spannende voetbalavond waar Ajaxfans veel plezier aan hebben beleefd". Ze voegt eraan toe: "Te vaak zijn hardekernsupporters betrokken bij openbare ordeverstoringen en het plegen van geweld. De driehoek neemt dit hoog op en zal hier opnieuw over spreken met de club en de KNVB."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's