Advocaat Marielle van Essen maakt zich grote zorgen over Robert Bas

Advocaat Marielle van Essen maakt zich grote zorgen over Robert Bas

Advocaat Marielle van Essen maakt zich grote zorgen over <em>Robert Bas</em> Advocaat Marielle van Essen en journalist Saskia Belleman vinden de gijzeling van NOS-verslaggever Robert Bas een bizarre actie. Bas is niet bereid vragen te beantwoorden over een lopende strafzaak. 'God weet wat hem overkomt', aldus advocaat Marielle van Essen. VergismoordIn 2014 werd GGZ-directeur Rob Zweekhorst doodgeschoten. Telefoontjes van Bas naar een anonieme bron zijn getapt en aan de moord gelinkt. De advocaat van de aangeklaagde wil dat hij vragen over de bron beantwoordt. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over Robert Bas. NOS-journalist Robert Bas gegijzeld door rechtbank: "Het is absurd" Bekijk deze video » Gegijzelde verslaggever Robert Bas vreest voor zijn veiligheid als hij moet getuigen Bekijk deze video » Advocaat van gegijzelde Robert Bas: "Hij is erg standvastig dat hij niet zal praten" Bekijk deze video » LuckyTV: Weinig nuttig commentaar over de Robert Bas-gijzeling Bekijk deze video »
Nieuws :
Advocaat Marielle van Essen maakt zich grote zorgen over Robert Bas

Advocaat Marielle van Essen en journalist Saskia Belleman vinden de gijzeling van NOS-verslaggever Robert Bas een bizarre actie. Bas is niet bereid vragen te beantwoorden over een lopende strafzaak. 'God weet wat hem overkomt', aldus advocaat Marielle van Essen.

Vergismoord
In 2014 werd GGZ-directeur Rob Zweekhorst doodgeschoten. Telefoontjes van Bas naar een anonieme bron zijn getapt en aan de moord gelinkt. De advocaat van de aangeklaagde wil dat hij vragen over de bron beantwoordt.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over Robert Bas.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Advocaat Marielle van Essen maakt zich grote zorgen over Robert Bas of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV