IS-vrouwen willen terug naar Nederland: "Wij willen ze hier niet hebben"

IS-vrouwen willen terug naar Nederland: "Wij willen ze hier niet hebben"

IS-vrouwen willen terug naar Nederland: "Wij willen ze hier niet hebben" In Ankara meldde twee IS-vrouwen zich bij de Nederlandse ambassade met het verzoek om terug te keren naar Nederland. De twee zeggen dat ze ontsnapt zijn uit een kamp in Noord-Syrië. Ze hadden drie jonge kinderen bij zich. TerugkomenBeide vrouwen hebben een dubbele nationaliteit. Mochten ze terugkomen naar Nederland dan zullen ze vervolgt worden. De kinderen belanden dan in de jeugdzorg. Politica Dilan Yesilgoz heeft er al een duidelijke mening over: "We willen die mensen in ieder geval niet hier hebben" Bekijk hierboven het hele geprek uit Pauw over de twee IS-vrouwen Minister Wouter Koolmees loopt stage in vuilverwerkingsbedrijf Bekijk deze video » Waarom is rapper Dopebwoy enorm populair maar nog niet heel bekend in Nederland? Bekijk deze video » Gerdi Verbeet oefent Groot Dictee Der Nederlandse Taal met tekst van Dopebwoy Bekijk deze video » Kalvijn maakte in één dag een bioscoopfilm: "Mijn vriend moest een man aftrekken" Bekijk deze video »
Nieuws :
IS-vrouwen willen terug naar Nederland: "Wij willen ze hier niet hebben"

In Ankara meldde twee IS-vrouwen zich bij de Nederlandse ambassade met het verzoek om terug te keren naar Nederland. De twee zeggen dat ze ontsnapt zijn uit een kamp in Noord-Syrië. Ze hadden drie jonge kinderen bij zich.

Terugkomen
Beide vrouwen hebben een dubbele nationaliteit. Mochten ze terugkomen naar Nederland dan zullen ze vervolgt worden. De kinderen belanden dan in de jeugdzorg. Politica Dilan Yesilgoz heeft er al een duidelijke mening over: "We willen die mensen in ieder geval niet hier hebben"

Bekijk hierboven het hele geprek uit Pauw over de twee IS-vrouwen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op IS-vrouwen willen terug naar Nederland: "Wij willen ze hier niet hebben" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen