Kick Out Zwarte Piet-bijeenkomst bruut verstoord

Kick Out Zwarte Piet-bijeenkomst bruut verstoord

<em>Kick Out Zwarte Piet</em>-bijeenkomst bruut <em>verstoord</em> Een bijeenkomst van de actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in een pand in de Beatrijsstraat in Den Haag is vrijdagavond hevig verstoord. Het gebouw zou door aanhangers van zwarte piet met vuurwerk zijn bekogeld, ook werden ramen ingegooid. Vier mensen zijn aangehouden, de politie sluit meer arrestaties niet uit. Bekijk het fragment over de KOZP-bijeenkomst hierboven. Jenny Douwes is niet te vreden met taakstraf vermindering: Er moet vrijspraak komen Bekijk deze video » Bestormers van Kick Out Zwarte Piet krijgen steun van omstanders Bekijk deze video »
Nieuws :
Kick Out Zwarte Piet-bijeenkomst bruut verstoord

Een bijeenkomst van de actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in een pand in de Beatrijsstraat in Den Haag is vrijdagavond hevig verstoord. Het gebouw zou door aanhangers van zwarte piet met vuurwerk zijn bekogeld, ook werden ramen ingegooid. Vier mensen zijn aangehouden, de politie sluit meer arrestaties niet uit.

Bekijk het fragment over de KOZP-bijeenkomst hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kick Out Zwarte Piet-bijeenkomst bruut verstoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen