Bekijk de eerste trailer van Black Widow

Bekijk de eerste trailer van Black Widow

Bekijk de eerste trailer van <em>Black Widow</em> Vanochtend (dinsdag 4 december) is de eerste trailer van de nieuwe Marvel-film Black Widow gelanceerd. Bekijk hem hierboven. Scarlett Johansson is terug in de iconische rol van Natasha Romanoff, the Black Widow. Zij moet op de vlucht en komt terug in haar verleden: Haar "familie" in Rusland. Zij moeten het opnemen tegen Taskmaster. In de trailer zien we het debuut van David Harbour als Red Guardian en Florence Pugh als Yelena Belova. Bekijk de trailer van Black Widow hierboven. De film verschijnt op 29 april 2020 in de Nederlandse bioscopen. The Dutch Giant Olivier Richters over rol Marvel-film Black Widow Bekijk deze video » Vertelt Scarlett Johansson spoiler van Black Widow? "Het was een afsluiting voor mij" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de eerste trailer van Black Widow

Vanochtend (dinsdag 4 december) is de eerste trailer van de nieuwe Marvel-film Black Widow gelanceerd. Bekijk hem hierboven.

Scarlett Johansson is terug in de iconische rol van Natasha Romanoff, the Black Widow. Zij moet op de vlucht en komt terug in haar verleden: Haar "familie" in Rusland. Zij moeten het opnemen tegen Taskmaster.

In de trailer zien we het debuut van David Harbour als Red Guardian en Florence Pugh als Yelena Belova.

Bekijk de trailer van Black Widow hierboven. De film verschijnt op 29 april 2020 in de Nederlandse bioscopen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste trailer van Black Widow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier