Dominee Leendert Jan Lingen betuigt in Op1 spijt van kerkdienst: "Nooit moeten doen"

Dominee Leendert Jan Lingen betuigt in Op1 spijt van kerkdienst: "Nooit moeten doen"

In Goeree-Overflakkee zijn tientallen mensen besmet geraakt met het coronavirus, en bijna al deze besmettingen zijn te herleiden tot een kerkdienst op zondag 8 maart. Dominee Leendert Jan Lingen zegt dat hij met de kennis van nu anders gehandeld zou hebben: "We hadden het nooit moeten doen." Uiteindelijk raakte hij zelf ook besmet met het coronavirus, zij het in een milde vorm.

Bekijk het gesprek met Leendert Jan Lingen in Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Dominee <em>Leendert Jan Lingen</em> betuigt in <em>Op1</em> spijt van kerkdienst: &quot;Nooit moeten doen&quot; In Goeree-Overflakkee zijn tientallen mensen besmet geraakt met het coronavirus, en bijna al deze besmettingen zijn te herleiden tot een kerkdienst op zondag 8 maart. Dominee Leendert Jan Lingen zegt dat hij met de kennis van nu anders gehandeld zou hebben: "We hadden het nooit moeten doen." Uiteindelijk raakte hij zelf ook besmet met het coronavirus, zij het in een milde vorm. Bekijk het gesprek met Leendert Jan Lingen in Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: "Kerkdiensten met 30 man toestaan valt moeilijk te rijmen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Dominee Leendert Jan Lingen betuigt in Op1 spijt van kerkdienst: "Nooit moeten doen"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dominee Leendert Jan Lingen betuigt in Op1 spijt van kerkdienst: "Nooit moeten doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV