Talkshow M gemist? "Laat verpleeghuizen zelf bepalen wanneer ze versoepelen"

Talkshow M gemist? "Laat verpleeghuizen zelf bepalen wanneer ze versoepelen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv.

Ineens lijkt het heel hard te gaan met de versoepelingen van de coronamaatregelen in Nederland. Vandaag (27 mei) maakte Mark Rutte bekend dat sportscholen en sauna's eerder open mogen, en op 15 juli moet het de beurt zijn aan de verpleeghuizen - vol met kwetsbare ouderen. In M pleit Conny Helder ervoor dat verpleeghuizen zelf bepalen wanneer ze kunnen versoepelen.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em> gemist? &quot;Laat verpleeghuizen zelf bepalen wanneer ze versoepelen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv. Ineens lijkt het heel hard te gaan met de versoepelingen van de coronamaatregelen in Nederland. Vandaag (27 mei) maakte Mark Rutte bekend dat sportscholen en sauna's eerder open mogen, en op 15 juli moet het de beurt zijn aan de verpleeghuizen - vol met kwetsbare ouderen. In M pleit Conny Helder ervoor dat verpleeghuizen zelf bepalen wanneer ze kunnen versoepelen. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: bezoek toegestaan in 25 verpleeghuizen, is dit veilig? Bekijk deze video » Aantal coronabesmettingen en sterfgevallen in verpleeghuizen daalt (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? "Laat verpleeghuizen zelf bepalen wanneer ze versoepelen"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? "Laat verpleeghuizen zelf bepalen wanneer ze versoepelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen