Zien: inbraak in oorlogsmuseum Beek: ''Het is mijn levenswerk!''

Zien: inbraak in oorlogsmuseum Beek: ''Het is mijn levenswerk!''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het Eyewitness Museum in het Limburgse Beek is dicht na een grote inbraak. Dieven hebben voor een ravage gezorgd in het museum en veel zeldzame stukken gestolen. Directeur Wim Seelen is erg aangedaan. “Het is mijn levenswerk!” vertelt hij aan Hart van Nederland.

Bekijk de hele reportage in de video hieronder.

Zien: inbraak in oorlogsmuseum Beek: ''Het is mijn levenswerk!'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het Eyewitness Museum in het Limburgse Beek is dicht na een grote inbraak. Dieven hebben voor een ravage gezorgd in het museum en veel zeldzame stukken gestolen. Directeur Wim Seelen is erg aangedaan. “Het is mijn levenswerk!” vertelt hij aan Hart van Nederland. Bekijk de hele reportage in de video hieronder. ZIEN: Eerste beelden nieuw museum The Upside Down Amsterdam van Anna Nooshin Bekijk deze video » Hart van Nederland: Uitslaande brand bij museum in Almelo Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: inbraak in oorlogsmuseum Beek: ''Het is mijn levenswerk!''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: inbraak in oorlogsmuseum Beek: ''Het is mijn levenswerk!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen