Zien: Mona Keijzer kan niet meer praten met Thierry Baudet (video)

Zien: Mona Keijzer kan niet meer praten met Thierry Baudet (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Mona Keijzer wordt fel als het gespreksonderwerp aan tafel verschuift naar een eventuele samenwerking met Forum voor Democratie. De voorman van die partij, Thierry Baudet, is volgens Keijzer niet meer serieus te nemen als het gaat om de koers van het land, zeker betreffende corona.

Zien: <em>Mona Keijzer</em> kan niet meer praten met <em>Thierry Baudet</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 27 oktober terugkijken. Mona Keijzer wordt fel als het gespreksonderwerp aan tafel verschuift naar een eventuele samenwerking met Forum voor Democratie. De voorman van die partij, Thierry Baudet, is volgens Keijzer niet meer serieus te nemen als het gaat om de koers van het land, zeker betreffende corona. Keijzer sloot eerst een samenwerking niet uit, maar nu blijkbaar wel: "Als je dat wilt horen, prima. Met die man is toch niet te praten? Laten we dat met elkaar eens even vaststellen." Bekijk het hele gesprek met Mona Keijzer hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Mona Keijzer kan niet meer praten met Thierry Baudet (video)

Keijzer sloot eerst een samenwerking niet uit, maar nu blijkbaar wel: "Als je dat wilt horen, prima. Met die man is toch niet te praten? Laten we dat met elkaar eens even vaststellen."

Bekijk het hele gesprek met Mona Keijzer hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mona Keijzer kan niet meer praten met Thierry Baudet (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier