Restaurants dicht, maar niet voor Jan Boskamp: "Lekker pannetje mosselen" (video)

Restaurants dicht, maar niet voor Jan Boskamp: "Lekker pannetje mosselen" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

Speciaal voor Jan Boskamp is er een restaurant geopend voor één avond. De beelden konden we zien in Veronica Inside vanavond. Een heerlijk pan (of meerdere pannen) werden speciaal voor Jan gemaakt. De heren van VI kijken met verbazing toe.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Restaurants dicht, maar niet voor <em>Jan Boskamp</em>: &quot;Lekker pannetje mosselen&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv. Speciaal voor Jan Boskamp is er een restaurant geopend voor één avond. De beelden konden we zien in Veronica Inside vanavond. Een heerlijk pan (of meerdere pannen) werden speciaal voor Jan gemaakt. De heren van VI kijken met verbazing toe. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Restaurants dicht, maar niet voor Jan Boskamp: "Lekker pannetje mosselen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Restaurants dicht, maar niet voor Jan Boskamp: "Lekker pannetje mosselen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier