Job Cohen in Buitenhof over toeslagenaffaire: "Tweede Kamer belangrijk geweest in wetgeving"

Job Cohen in Buitenhof over toeslagenaffaire: "Tweede Kamer belangrijk geweest in wetgeving"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 17 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Job Cohen in <em>Buitenhof</em> over toeslagenaffaire: &quot;Tweede Kamer belangrijk geweest in wetgeving&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 17 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Job Cohen pleit ervoor om de tijd te nemen om te kijken waar het belastingsysteem gefaald heeft, en daarna pas te kijken waar het anders moet. Dat zij hij vandaag in Buitenhof. Ook vindt hij dat de rol van de Tweede Kamer in de toeslagenaffaire op dit moment nog steeds onderbelicht is: "De Tweede Kamer is een belangrijk onderdeel geweest in de wetgeving. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Job Cohen in Buitenhof over toeslagenaffaire: "Tweede Kamer belangrijk geweest in wetgeving"

Job Cohen pleit ervoor om de tijd te nemen om te kijken waar het belastingsysteem gefaald heeft, en daarna pas te kijken waar het anders moet. Dat zij hij vandaag in Buitenhof. Ook vindt hij dat de rol van de Tweede Kamer in de toeslagenaffaire op dit moment nog steeds onderbelicht is: "De Tweede Kamer is een belangrijk onderdeel geweest in de wetgeving.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Job Cohen in Buitenhof over toeslagenaffaire: "Tweede Kamer belangrijk geweest in wetgeving" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier