Danny's wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Danny's wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Danny's wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na Danny op straat is Danny Ghosen terug met een nieuw programma waarin hij verslag doet van de problemen en spanningen op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Danny's wereld is elke donderdag rond 21:05 uur zo'n 20 minuten lang te zien op NPO 2. GrensDanny gaat op zoek naar waar het wringt in onze maatschappij. Hij praat met mensen die moeilijk toegankelijk zijn en tot nu toe onzichtbaar waren voor het grote publiek, mensen die de grens opzoeken of daar overheen zijn gegaan of mensen die zich buitengesloten voelen. DesignerdrugsDanny komt overal binnen, vraagt door en oordeelt niet. Of het nou gaat om de nieuwste designerdrugs, slachtoffers van mensenhandel of verspreiders van nepnieuws. Open vizierHij benadert mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 10 over illegale coronafeesten Bekijk deze video » Danny Op Straat over drillrap en steekpartij (Best bekeken YouTube video 2020 nummer 10) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na Danny op straat is Danny Ghosen terug met een nieuw programma waarin hij verslag doet van de problemen en spanningen op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Danny's wereld is elke donderdag rond 21:05 uur zo'n 20 minuten lang te zien op NPO 2.

Grens
Danny gaat op zoek naar waar het wringt in onze maatschappij. Hij praat met mensen die moeilijk toegankelijk zijn en tot nu toe onzichtbaar waren voor het grote publiek, mensen die de grens opzoeken of daar overheen zijn gegaan of mensen die zich buitengesloten voelen.

Designerdrugs
Danny komt overal binnen, vraagt door en oordeelt niet. Of het nou gaat om de nieuwste designerdrugs, slachtoffers van mensenhandel of verspreiders van nepnieuws.

Open vizier
Hij benadert mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Danny's wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier