Olympische roeisters te gast bij Humberto om over hun medailles te praten

Olympische roeisters te gast bij Humberto om over hun medailles te praten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

De roeisters van het Nederlands Olympisch team waren gisteravond te gast bij Humberto om te praten over hun mooie prestaties op de Olympische Spelen in Tokio. Ellen Hogerwerf, Karolien Florijn, Ymkje Clevering, Veronique Meester, Lisa Scheenaard, Roos de Jong, Ilse Paulis en Marieke Keijser schoven allemaal aan. Genoeg te bepraten dus!

Olympische roeisters te gast bij <em>Humberto</em> om over hun <em>medailles</em> te praten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. De roeisters van het Nederlands Olympisch team waren gisteravond te gast bij Humberto om te praten over hun mooie prestaties op de Olympische Spelen in Tokio. Ellen Hogerwerf, Karolien Florijn, Ymkje Clevering, Veronique Meester, Lisa Scheenaard, Roos de Jong, Ilse Paulis en Marieke Keijser schoven allemaal aan. Genoeg te bepraten dus! Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Olympische roeisters te gast bij Humberto om over hun medailles te praten

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Olympische roeisters te gast bij Humberto om over hun medailles te praten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier