Video: stuntvrouw Saskia speelde in Wonder Woman en Penoza

Video: stuntvrouw Saskia speelde in Wonder Woman en Penoza

Saskia Neville is stuntvrouw en werkt al vier jaar voor binnen- en buitenlandse films. Zo kreeg ze een rol in de film Wonder Woman en Penoza. Saskia krijgt een kick van angst en je kunt haar vragen om doelbewust een autocrash te veroorzaken of zichzelf in brand te zetten, niks is voor haar te gek.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: stuntvrouw Saskia speelde in <em>Wonder Woman</em> en <em>Penoza</em> Saskia Neville is stuntvrouw en werkt al vier jaar voor binnen- en buitenlandse films. Zo kreeg ze een rol in de film Wonder Woman en Penoza. Saskia krijgt een kick van angst en je kunt haar vragen om doelbewust een autocrash te veroorzaken of zichzelf in brand te zetten, niks is voor haar te gek. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Filmtip: Vernieuwende superheldenepos Wonder Woman zondag op Veronica Bekijk deze video » Trailer: Wonder Woman 1984, vanaf 16 december in de bioscoop Bekijk deze video » Video: Wonder Woman 1984 heeft Nederlands tintje (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: stuntvrouw Saskia speelde in Wonder Woman en Penoza


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: stuntvrouw Saskia speelde in Wonder Woman en Penoza of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier