Maarten van Rossem: ‘Er zaten afschuwelijke kandidaten in De Slimste Mens’

Maarten van Rossem: ‘Er zaten afschuwelijke kandidaten in De Slimste Mens

Bij Goedemorgen Nederland doet Maarten van Rossem een boekje open over het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, wat maandag weer van start gaat. Maar hij vertelt ook over eerdere kandidaten die blijkbaar niet altijd even leuk waren.

Lees verder onder de video.

Maarten van Rossem: ‘Er zaten afschuwelijke kandidaten in <em>De Slimste Mens</em>’ Bij Goedemorgen Nederland doet Maarten van Rossem een boekje open over het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, wat maandag weer van start gaat. Maar hij vertelt ook over eerdere kandidaten die blijkbaar niet altijd even leuk waren. Lees verder onder de video. De Slimste Mens krijgt ‘aardig seizoen’ volgens Van Rossem“Het leek mij een heel aardig seizoen”, zegt het jurylid Van Rossem. “Je hebt afschuwelijke kandidaten, dat komt voor, maar heel erg weinig en mensen vragen altijd wie dat dan zijn, dat ben ik allang weer vergeten natuurlijk.” Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over De Slimste Mens hierboven. Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf maandag 13 december dagelijks rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Zien: Maarten van Rossem vindt Rob Kemps leukste Slimste Mens Bekijk deze video » Video: Philip Freriks blikt vooruit op nieuw seizoen De Slimste Mens Bekijk deze video »
TV :
Maarten van Rossem: ‘Er zaten afschuwelijke kandidaten in De Slimste Mens

De Slimste Mens krijgt ‘aardig seizoen’ volgens Van Rossem
“Het leek mij een heel aardig seizoen”, zegt het jurylid Van Rossem. “Je hebt afschuwelijke kandidaten, dat komt voor, maar heel erg weinig en mensen vragen altijd wie dat dan zijn, dat ben ik allang weer vergeten natuurlijk.”

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over De Slimste Mens hierboven.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf maandag 13 december dagelijks rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem: ‘Er zaten afschuwelijke kandidaten in De Slimste Mens’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV