Zien: Sergio Vyent laat zangkunsten horen in 5 Days of Christmas

Zien: Sergio Vyent laat zangkunsten horen in 5 Days of Christmas

Kim-Lian van der Meij ontvangt in het programma 5 Days of Christmas de vierde BN'er in haar huis. Het huis moet versierd worden, de kerstboom opgetuigd en er moet worden gekookt. Vanavond is Sergio Vyent te gast. Bekijk een fragment waarin Sergio zijn zangkunsten laat horen hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Sergio Vyent</em> laat zangkunsten horen in <em>5 Days of Christmas</em> Kim-Lian van der Meij ontvangt in het programma 5 Days of Christmas de vierde BN'er in haar huis. Het huis moet versierd worden, de kerstboom opgetuigd en er moet worden gekookt. Vanavond is Sergio Vyent te gast. Bekijk een fragment waarin Sergio zijn zangkunsten laat horen hieronder. Lees verder onder de video. Hoge notenWaar Sergio normaal gewend is om zelf gasten te ontvangen, is het nu tijd om tijdens deze koude kerstdagen hem zelf warm te ontvangen. Kim-Lian zingt zelfs een liedje voor Sergio en ook hij probeert de hoge noten te halen. Bekijk het fragment hierboven. 5 Days of Christmas is vanaf 20 december om 19:30 uur te zien bij Net5. Bekijk deze week de vijf afleveringen met bijzondere gasten. Je kunt de leukste fragmenten van 5 Days of Christmas terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Daphne Deckers in 5 Days of Christmas over achternaam-mysterie Bekijk deze video » Video: Zoon Sergio Vyent over bekendheid van vader in 5 Days of Christmas Bekijk deze video »
TV :
Zien: Sergio Vyent laat zangkunsten horen in 5 Days of Christmas

Hoge noten
Waar Sergio normaal gewend is om zelf gasten te ontvangen, is het nu tijd om tijdens deze koude kerstdagen hem zelf warm te ontvangen. Kim-Lian zingt zelfs een liedje voor Sergio en ook hij probeert de hoge noten te halen. Bekijk het fragment hierboven.

5 Days of Christmas is vanaf 20 december om 19:30 uur te zien bij Net5. Bekijk deze week de vijf afleveringen met bijzondere gasten. Je kunt de leukste fragmenten van 5 Days of Christmas terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV