Video: Erik ten Hag blikt vooruit op topwedstrijd PSV - Ajax van zondag

Video: Erik ten Hag blikt vooruit op topwedstrijd PSV - Ajax van zondag

Zondag kun je kijken naar de topper PSV - Ajax. Erik ten Hag blikt in een persconferentie alvast vooruit op deze topwedstrijd en vertelt meer over hoe hij zijn team voorbereidt om de winst te kunnen pakken.

Bekijk de video met Erik ten Hag hieronder.

PSV - Ajax is zondag 23 januari om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Video: <em>Erik ten Hag</em> blikt vooruit op topwedstrijd PSV - Ajax van zondag Zondag kun je kijken naar de topper PSV - Ajax. Erik ten Hag blikt in een persconferentie alvast vooruit op deze topwedstrijd en vertelt meer over hoe hij zijn team voorbereidt om de winst te kunnen pakken. Bekijk de video met Erik ten Hag hieronder. PSV - Ajax is zondag 23 januari om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien. Valentijn Driessen maakt zich weer belachelijk, vindt Haller én Brobbey "geen Ajax-spits" Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - Excelsior Maassluis (KNVB Beker) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV