Gijs Rademaker peilde stemming in het land: "Mensen zijn klaar met maatregelen"

Gijs Rademaker peilde stemming in het land: "Mensen zijn klaar met maatregelen"

Al twee jaar peilt Gijs Rademaker de stemming in het land omtrent corona en de maatregelen van het kabinet. Sinds de jaarwisseling ziet hij een trendbreuk: "Mensen zijn klaar met de maatregelen en denken dat omikron veel lichter is."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gijs Rademaker</em> peilde stemming in het land: &quot;Mensen zijn klaar met maatregelen&quot; Al twee jaar peilt Gijs Rademaker de stemming in het land omtrent corona en de maatregelen van het kabinet. Sinds de jaarwisseling ziet hij een trendbreuk: "Mensen zijn klaar met de maatregelen en denken dat omikron veel lichter is." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. 40 procent wil méérOmdat de maatregelen van tevoren al uiterst gedetailleerd 'uitlekken' kon Rademaker gisteren al de hele dag peilen wat het opiniepanel van EenVandaag ervan vond. Daaruit blijkt dat maar liefst veertig procent van de respondenten vindt dat het kabinet nog méér moet versoepelen dan het nu al doet - en dat terwijl het kabinet duidelijk maakt dat ze al een flinke stap verder gaan dan het advies van het Outbreak Management Team. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Wopke Hoekstra bij Beau over conflict met Rusland: "Situatie is zeer, zeer zorgelijk" Bekijk deze video » Beau: Snollebollekes over uitstellen Gelredome-concerten Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens vraagt aan Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne gaan vechten Bekijk deze video » Beau gemist? Floor Bremer ziet spanning in de ogen van Rutte en Kuipers Bekijk deze video » Wopke Hoekstra openhartig in Beau: "Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen" Bekijk deze video » Beau: Marjolein Hartman schreef boek Rauw, over haar omgekomen zoon Max Bekijk deze video »
Talkshow :
Gijs Rademaker peilde stemming in het land: "Mensen zijn klaar met maatregelen"

40 procent wil méér
Omdat de maatregelen van tevoren al uiterst gedetailleerd 'uitlekken' kon Rademaker gisteren al de hele dag peilen wat het opiniepanel van EenVandaag ervan vond. Daaruit blijkt dat maar liefst veertig procent van de respondenten vindt dat het kabinet nog méér moet versoepelen dan het nu al doet - en dat terwijl het kabinet duidelijk maakt dat ze al een flinke stap verder gaan dan het advies van het Outbreak Management Team.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gijs Rademaker peilde stemming in het land: "Mensen zijn klaar met maatregelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV