Beau gemist? Bløf bestaat 30 jaar: 'We waren in het begin heel gretig'

Beau gemist? Bløf bestaat 30 jaar: 'We waren in het begin heel gretig'

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 11 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 11 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Bløf bestaat 30 jaar: 'We waren in het begin heel gretig' Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 11 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 11 februari terugkijken bij Gids.tv. Bløf bestaat 30 jaar. Wat begon als een lokale Zeeuwse band die in 1999 de Thermphos Cultuurprijs van de gemeente Vlissingen won, groeide uit tot één van de grootste bands die Nederland ooit heeft gekend. 'In het begin waren we heel gretig, we wilden overal staan.' Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Bløf bestaat 30 jaar: 'We waren in het begin heel gretig'

Bløf bestaat 30 jaar. Wat begon als een lokale Zeeuwse band die in 1999 de Thermphos Cultuurprijs van de gemeente Vlissingen won, groeide uit tot één van de grootste bands die Nederland ooit heeft gekend. 'In het begin waren we heel gretig, we wilden overal staan.'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV