Marble Mania gemist? Topsporters strijden in spectaculaire carwash om de winst (video)

Marble Mania gemist? Topsporters strijden in spectaculaire carwash om de winst (video)

<em>Marble Mania</em> gemist? Topsporters strijden in spectaculaire <em>carwash</em> om de winst (video) In deze laatste aflevering van Marble Mania streden Henk Grol, Remy Bonjasky en Marit Bouwmeester in verschillende behendigheidsspellen en knikkerraces tegen elkaar. In deze aflevering kwam een oude bekende baan voorbij: de carwash, misschien wel een van de spectaculairste banen uit het programma. Wie knikkert zichzelf naar de overwinning in deze geluksbaan? Bekijk het fragment van Marble Mania hierboven. Marble Mania was elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In deze laatste aflevering van Marble Mania streden Henk Grol, Remy Bonjasky en Marit Bouwmeester in verschillende behendigheidsspellen en knikkerraces tegen elkaar. In deze aflevering kwam een oude bekende baan voorbij: de carwash, misschien wel een van de spectaculairste banen uit het programma. Wie knikkert zichzelf naar de overwinning in deze geluksbaan? Bekijk het fragment van Marble Mania hierboven.

Marble Mania was elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania gemist? Topsporters strijden in spectaculaire carwash om de winst (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV