Video: republikeinen demonstreren tegen monarchie langs Koningsdag-route in Maastricht

Video: republikeinen demonstreren tegen monarchie langs Koningsdag-route in Maastricht

Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Video: republikeinen demonstreren tegen monarchie langs <em>Koningsdag</em>-route in <em>Maastricht</em> Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv. Veertig aanhangers van Republiek (voorheen Republikeins Genootschap) hebben betoogd langs de route die koning Willem-Alexander en zijn gevolg liepen in Maastricht. Ze riepen leuzen als 'Willem de Laatste' en 'Leve de republiek' en zongen 'Dag koning Willem, dag monarchie' op de wijs van Dag Sinterklaasje. Hart van Nederland was erbij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: populariteit koning Willem-Alexander blijft dalen, hoe nu verder? Bekijk deze video » Voorzitter Oranjeverenigingen: 'Koningsdag zonder vrijwilligers is niet mogelijk' (video) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Koninklijke familie bezoekt Maastricht op Koningsdag Bekijk deze video » Koningsdag 2022 gemist? Koning Willem-Alexander: 'Onwaarschijnlijk mooi' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Veertig aanhangers van Republiek (voorheen Republikeins Genootschap) hebben betoogd langs de route die koning Willem-Alexander en zijn gevolg liepen in Maastricht. Ze riepen leuzen als 'Willem de Laatste' en 'Leve de republiek' en zongen 'Dag koning Willem, dag monarchie' op de wijs van Dag Sinterklaasje. Hart van Nederland was erbij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: republikeinen demonstreren tegen monarchie langs Koningsdag-route in Maastricht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV