Monique Smit over ruzie met broer Jan Smit: "Had hier anders niet gestaan"

Monique Smit over ruzie met broer Jan Smit: "Had hier anders niet gestaan"

De laatste tijd gaan hardnekkige geruchten dat Jan en Monique Smit ruzie hebben. Volgens Monique is daar niets van waar: "Ik denk dat ik hier anders ook niet had gestaan", zegt Monique op de première van de film van haar broer.

<em>Monique Smit</em> over ruzie met broer Jan Smit: &quot;Had hier anders niet gestaan&quot; De laatste tijd gaan hardnekkige geruchten dat Jan en Monique Smit ruzie hebben. Volgens Monique is daar niets van waar: "Ik denk dat ik hier anders ook niet had gestaan", zegt Monique op de première van de film van haar broer. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Jan Smit en zus Monique definitief gebroken na jarenlange samenwerking Bekijk deze video » Jan Smit in RTL Boulevard: 'Burn-out was een wijze les' (video) Bekijk deze video » Jan Smit over z'n animatiefilm Twee Kleine Kleutertjes: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monique Smit over ruzie met broer Jan Smit: "Had hier anders niet gestaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV