Nieuw seizoen Donnie aan de Kook van start gegaan: bekijk de eerste afl. met Boer Ayoub

Nieuw seizoen Donnie aan de Kook van start gegaan: bekijk de eerste afl. met Boer Ayoub

Boer Ayoub trapt het nieuwe seizoen van Donnie aan de Kook af. Donnie reist met de enige echte superflexe Donnie-aan-de-kook-Foodtruck naar de boerderij van boer Jan. Samen met Ayoub maakt hij daar een lekkere frittata. Is dit genoeg krachtvoer voor een ronde koeien melken? Bekijk de aflevering hieronder.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Donnie aan de Kook</em> van start gegaan: bekijk de eerste afl. met <em>Boer Ayoub</em> Boer Ayoub trapt het nieuwe seizoen van Donnie aan de Kook af. Donnie reist met de enige echte superflexe Donnie-aan-de-kook-Foodtruck naar de boerderij van boer Jan. Samen met Ayoub maakt hij daar een lekkere frittata. Is dit genoeg krachtvoer voor een ronde koeien melken? Bekijk de aflevering hieronder. Lees verder onder de video. Kees van der Spek kooktOok Kees van der Spek, Gaby Blaaser en rapper Sjaak komen gezellig langs. Samen duiken ze op verrassende plekken de keuken in, zijn alle gerechten vegetarisch, simpel en geschikt voor elke portemonnee. Bekijk ook Op1 gemist? Ayoub Louihrani wil waardering voor de boeren met Boer Ayoub Bekijk deze video » Boer Ayoub vangt een ontsnapte kip: ‘Zag je die Tom Cruise-actie?’ Bekijk deze video »
Show :
Nieuw seizoen Donnie aan de Kook van start gegaan: bekijk de eerste afl. met Boer Ayoub

Kees van der Spek kookt
Ook Kees van der Spek, Gaby Blaaser en rapper Sjaak komen gezellig langs. Samen duiken ze op verrassende plekken de keuken in, zijn alle gerechten vegetarisch, simpel en geschikt voor elke portemonnee.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Donnie aan de Kook van start gegaan: bekijk de eerste afl. met Boer Ayoub of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV